D-XEL UDSALG

Størrelser
Type

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

D-xel udsalg

Leder du et godt udsalg af de spændende kollektioner fra D-xel? Her hos Fashion Fifteen, kan du finde et stort udvalg af skønne styles fra D-xel, den eneste forskel er, at dem du finder her i vores udsalgskategori er styles fra tidligere sæsoner.

Det danske mærke D-xel designer en lang række produkter til både piger og drenge i alderen 8-16 år. I det store udvalg kan du blandt andet finde jeans, sweatshirts, shorts, toppe, jumpsuits, kjoler og meget mere.

Køb D-xel på tilbud online

Børn som går fra at være barn til teenager, er i en slags overgangsfase, hvor interessen for moderne og behageligt tøj begynder at ændre sig.

Her i vores store udsalgskategori har vi samlet en lang række tilbud på styles fra det populære mærke D-xel, som bare er styles fra tidligere sæsoner, men som har måttet vige pladsen for alt det nye, der løbende bliver tilføjet. For nyt skal der til, det gælder også hos os.

Praktiske og moderne styles på tilbud fra D-xel

Selvom de styles du finder her på siden er på tilbud, er kvaliteten og den gode pasform stadig i højsædet. For børn er det nemlig vigtigt stadig at være aktiv, også selvom man er teenager, og her er det særligt vigtigt at have tøj på, som er lavet til at børnene frit kan bevæge sig.  

I hvert stykke tøj er der et stor fokus på gode materialer, som tillader at børnene kan have en god bevægelsesfrihed, derfor finder du blandt andet materialer såsom bomuld, polyester, viskose og akryl.

Moderne snit og print i flotte farver hos Fashion Fifteen

D-xel er moderne tøj, som fortæller tidens mange trends og tendenser, bare i børnehøjde. For det er vigtigt at de unge teenagere får tøj på som de kan identifirerer sig med, også selvom det er tøj som er købt på tilbud.

I vores store udvalg finder du forskellige styles, som alle er designet med en komfortabel pasform, og i materialer som holder. Du finder blandt andet:

  • T-shirts
  • Sweatshirts
  • Toppe
  • Jumpsuits
  • Shorts
  • Bukser
  • Nederdele
  • Kjoler

Køb dine børns nye tøj fra D-xel billigt online hos Fashion Fifteen

Er du og dit barn på udkig efter lækre styles i høj kvalitet og som er fremstilllet i behagelige materialer? Men også gerne styles som ikke nødvendigvis vælter hele tøj budgettet? Så har vi i vores store udslagskategori, samlet en masse lækre styles fra D-xel til ekstra nedsatte priser.

Vi har nemlig skruet helt ned for priserne på mange af de gamle kollektioner fra D-xel til børn, så I kan fylde tøjskabet op med en masse lækre styles fra det populære brand. Husk at vi løbende tilføjer nye styles, så en god ide er derfor et holde ekstra øje. Du kan nemlig være heldig at finde et par bukser eller en sweater til en særlig billig pris her hos os, og det vil være ærveligt at gå glip af.

Hos Fashion Fifteen sørger vi altid for hurtig levering, gratis fragt og fuld returret i 365 dage. Skulle du have spørgsmål angående en speciel style eller måske angående vores størrelser, så kontakt os gerne på mail shop@fashionfifteen.com eller ring til os på tlf 41 40 75 00.