MADS NØRGAARD

Mads Nørgaard er forelsket i modetøj – og vi her hos Fashion Fifteen er forelsket i Mads Nørgaard’s mange fantastiske designs til børn i alderen 8-14 år.

Vi glæder os i den grad over at kunne tilbyde lækkerier og tidløst design til børn, tweens og teens – designs som børn i alle aldre bare vil finde helt uimodståelige. Vælg bl.a. imellem:

Bluser • Bukser • Strik • T-shirts • Kjoler • Jakker • Buksedragter


Her har vi at gøre med creme de la creme indenfor danske design og klassisk minimalisme. Uanset om det er til basisgarderoben eller til festlige lejligheder, så er denne populære børnetøjsdesigner leveringsdygtig i de mest cool, elegante og stilfulde designs.
Type
Størrelser

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

Ja hvem skulle tro det, men klassisk design hitter hos børnene. Uanset alder, så har disse klassiske designs med rod i skandinavisk minimalisme taget børnene med storm.

Vi lever i en verden med et væld af farver, former og motiver. De mange klassiske designs i enkle og stilfulde farver indbyder til en ro og en enkelhed i deres udstråling, der tiltaler mange børn.

Der er dog rigeligt med farverige designs at vælge imellem også med Mads Nørgaard design, hvis det er til en festlig lejlighed eller, hvis hverdagen bare skal være en fest.

Pigernes egne favoritter


Hos pigerne er der ingen tvivl – de klassiske og stilfulde designs matcher enhver lejlighed. Her hos Fashion Fifteen oplever vi stor efterspørgsel efter de mange cool og elegante styles til pigerne. Uanset alder, så vil ethvert pigehjerte forelske sig i de stilfulde designs fra denne spændende producent. Overrask et pigehjerte med en:
  • Mads Nørgaard kjole

  • Mads Nørgaard buksedragt

  • Mads Nørgaard trøje

Én gang Mads Nørgaard – altid Mads Nørgaard. Det er måske også derfor, at Mads Nørgaard bluser og Mads Nørgaard strik altid møder vores øjne i bybilledet, hvor end vi færdes.

Store som små børn har taget dette brand til sig og ingen tvivl om, at det er kommet for at blive.

Populært hos drengene


Det er bestemt ikke kun pigerne, der er modebevidste. Vi lever i en tid, hvor også drengene ved præcis, hvad de vil have. Ind imellem er dette Mads Nørgaard. Forkælelse til drenge i alle aldre kunne let være en smart og stilfuld:
  • Mads Nørgaard sweater

  • Mads Nørgaard t-shirt

Kombineret med de mange spændende buksestyles eller med flot finish fra en cool Mads Nørgaard jakke, så er der uden tvivl dømt glade børn, tweens eller teens.

Miniature af populær voksenmode


Det er ingen hemmelighed at Mads Nørgaards designs også hitter i voksenverdenen – netop derfor har denne designer taget udgangspunkt i netop mange af disse populære designs og tilpasset dem til børnestørrelser.

Du får her miniature modeller af voksenmode, der bevarer stilen sæson efter sæson. Du kan næsten ikke lade være med at forelske dig i de mange spændende styles, når du skal udvælge drengetøj eller pigetøj til dit barn.

Det altså bare cool designs og klassisk, når det er bedst – intet under at børn i alle aldre elsker disse styles.

Forstærkninger og løsere pasform


Der er designet specielt til børn, når Mads Nørgaard løfter sløret for de årlige kollektioner. Der er plads til livet. Der er plads til leg. Her er der fokus på:
  1. Design med ekstra forstærkninger på relevante steder

  2. Design med løsere pasform for optimal bevægelsesfrihed

Der er i den grad tænkt i børnehøjde, og der er plads til store og små eventyr. Der er plads til aktiviteter – der er plads til at være barn – uanset alder.

Mads Nørgaard stopper tiden


En af visionerne bag designeren Mads Nørgaards kollektioner er at stoppe tiden en smule. Verden har somme tider for meget fart på – for meget omskiftelighed.

De populære kollektioner fra denne spændende børnetøjsproducent er derfor designet til at kunne holde flere sæsoner – med klassiske styles er dit barn altid moderne og tidssvarende.
  • Klassiske tidløse danske designs med skandinavisk minimalisme

Og hvem kunne ikke tænke sig at stoppe tiden lidt sammen med Mads Nørgaards mange spændende designs?

Kollektioner der holder sæson efter sæson


I mere end én forstand ønsker designeren at skabe kollektioner, der holder. Dette skyldes ikke blot ønsket om at producere tidssvarende og slidstærkt modetøj til børn, men i høj grad også ønsket om at producere, så tøjet til stadighed har relevans – at det ikke går så hurtigt af mode.
  1. Modetøj skal vare længere – det skal bevare sin relevans

  2. Klassisk modetøj skal kunne bruges sæson efter sæson

Ifølge Mads Nørgaard går tiden ind i mellem for hurtigt. Med designs, der som udgangspunkt altid er klassisk modetøj, så bevarer disse trendy kollektioner deres eksistens over en meget længere periode end meget af det øvrige modetøj, der er at finde på markedet.

Visionen er at støtte barnet i egen personlighed


Mottoet lyder næsten som taget ud af et eventyr – ikke desto mindre er det et beundringsværdigt motto og ikke mindst en skøn vision, som ligger bag kreationerne fra denne designer. Det lyder som følger:

”Det du har på skal understøtte dig i din måde at være på”


Med andre ord, så ønsker Mads Nørgaard med sine kreationer at skabe mode, der er med til at sætte fri. Modetøj skal ikke definere eller hæmme – det skal lade dig være dig. Det er budskabet til børn og voksne med de smarte kollektioner, som du finder af populært børnetøj fra denne designer.

Mads Nørgaard udsalg


Hos Fashion Fifteen finder du masser af spændende tilbud på modetøj fra denne populære designer. Du finder også masser af tilbud på vores andre populære danske og udenlandske brands. Vi sørger for altid lave priser, så du kan klæde dit barn stilfuldt og praktisk på til hverdag og fest.

Hold øje med vores udsalgsside, hvor du kan finde helt enestående tilbud på nogle af de største designs – det kan være rester fra en tidligere kollektion eller nogle af vores mange andre spændende tilbud.

Fri fragt på Mads Nørgaard


Vi giver dig fri fragt på varer bestilt til levering i Danmark – det kalder vi god service. Vi sørger for, at du kan få dine bløde pakker hurtigt, så du kan glæde dit barn med smart og moderigtigt tøj og tilbehør fra de største designere.

Young Avenue butik i Silkeborg


Kom og besøg vores lyse og indbydende butik i Silkeborg. Her finder du et væld af smarte designs til såvel babyer, børn, tweens og teens. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige match til dig og dit barn af kvalitetstøj til hverdag og fest.

Spørg os bare


Vi står hver dag klar til at hjælpe dig, hvis der er noget du er i tvivl om. Det kan være spørgsmål om størrelse, om designer, om brands eller om pasform. Vi svarer gerne på det hele for vores engagerede medarbejdere elsker børnetøj – derfor sidder vi klar til at hjælpe dig på hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på 97 41 04 15.

Vi glæder os til at hjælpe dig, så du kan få skønne flotte styles til dit barn i højeste kvalitet og til fornuftige priser.