LMTD

Hos Fashion Fifteen finder du det cool og trendy mærke LMTD eller Limited fra Name It. Her får du designs, som både børn, tweens og teens bare elsker. De mange farverige, festlige, elegante og ikke mindst cool designs har taget børnene med storm – både piger og drenge op til alderen 16 år.
Størrelser
Type

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

LMTD er kommet for at blive. Her får du kvalitet, der er lidt ud over det sædvanlige, lækker pasform, høj komfort og ikke mindst farver, der holder vask efter vask. Find det til næsten uhørt lave priser hos Fashion Fifteen. LMTD byder bl.a. på:

 • T-shirts

 • Bukser

 • Jeans

 • Sweatshirts

 • Trøjer

 • Bluser

 • Skjorter

 • Toppe

 • Strik

 • Nederdele

 • Kjoler

 • Kimono


Der er masser af spændende designs, som både piger og drenge hurtigt kan forelske sig i – designs, der både matcher hverdag og festlige lejligheder. LMTD er perfekt til basisgarderoben, der skal rumme det hele i høj kvalitet til fornuftige priser.

Derfor hitter LMTD


De mange spændende designs bag LMTD har i den grad en finger på tidens trends. Hos Fashion Fifteen finder du LMTD tøj børn elsker at have på. Der er dømt både cool og casual – det er noget, der falder i god smag hos især tweens og teens. Med årstidens hotteste trends og vovede designs, så bliver det aldrig kedeligt at iføre sig lækkerier fra dette innovative brand. Her finder du både:

 1. Klassiske designs i stilfulde og ikke mindst tidløse farver

 2. Trendy designs med knald på farverne, mønstrene og brug af spændende materialesammensætninger


Stilen er enkelt og alligevel dristig på mange områder, men helt i tråd med tidens trends, der eksperimenterer med længder, bredder og ikke mindst spændende mønstre. Mange af de flotte designs bærer præg af print eller all-over print, der i den grad er med til at sætte kulør på tilværelsen. Det kan hurtigt blive en mere festlig dag med smart og eksklusivt tøj fra det populære LMTD.

Høj kvalitet til små priser


Name It, der står bag det populære LMTD, er kendt for sin høje kvalitet. Det er samtidigt et mærke, der også er kendt for at have fornuftige priser. Her får du fokus på slidstærke designs, der formår at følge tidens trends samtidig med, at du stadig finder både farverige og funktionelle designs. Ens for alle designs er den høje kvalitet. Her får du:

 1. Smarte og funktionelle designs

 2. Slidstærke sømme og syninger

 3. Pasform og farver, der holder vask efter vask

 4. Lækker komfort


Der er dømt eksklusiv kvalitet samt farver og former, der holder vask efter vask. Her får du tøj, der ikke alene tåler hverdagen sammen med børn, tweens og teens – du får også tøj, der er komfortabelt at have på. Der er tænkt i børnehøjde, og selv om der også er tænkt i spirende personligheder, der skal have lov til at komme til udtryk, så er der stadig designet til børn. Det bliver aldrig for vovet eller for feminint. Her får du stilfuldt design i smuk forening med cool design til både piger og drenge.

Flot og farverig LMTD T-shirt


Skal der kulør på tilværelsen, så kan en smart og farverig T-shirt fra Limited gøre den helt store forskel. LMTD T-shirt er nemlig bare lidt mere lækre med deres bløde kvalitet, deres mange spændende prints og deres skønne farvekombinationer. Her finder du:

 • Masser af cool, flotte og farverige T-shirts til hver en lejlighed


Ingen basisgarderobe uden cool og farverige T-shirts fra LMTD. Dit barn vil elske bløde pakker fyldt med overraskelser fra dette spændende brand.

Lækre LMTD bukser til hverdag og fest


LMTD byder på de mest cool og trendy designs, når det gælder bukser. Her er det bestemt aldrig kedeligt at handle sine favoritter. Der er designs, der passer til alle. Der er noget til hver en smag og ikke mindst noget til hver en lejlighed. Her er perfekte bukser til basisgarderoben uanset dit barns tøjsmag. Her finder du:

 • Bukser i mange spændende varianter, farver og former


Overrask dit barn med skønne designs, der passer fortræffeligt til både hverdag og festlige lejligheder. Bukser kan være både cool, casual og yndige. Med en sød eller cool T-shirt skruer du ned for tempoet og lader den casual stil komme til. Med en mere stilet skjorte, så kan der hurtigt være klædt på til festlige lejligheder. Sortimentet har gennem tiderne budt på sorte bukser, blå bukser, grå bukser, bukser med mønstre og ikke mindst striber – find favoritten blandt de mange spændende designs fra LMTD.

Cool LMTD jeans


Jeans er altså bare mere cool fra LMTD. Her varierer designet naturligvis også afhængigt af sæson, men har gennem tiderne budt på bl.a. huller og slid. Her finder du altid:

 • Cool jeans med masser af smarte detaljer


Skal det være street look, cool og casual eller skal det måske bare være trendy tilsat en farverig LMTD T-shirt, sweatshirt eller måske en skjorte?

Trendy LMTD kjole


Sortimentet byder på et væld af lækre kjoler, der bare passer perfekt til hver en lejlighed. Yndige, trendy, feminine og alligevel med kant og mulighed for at lade egen personlighed komme til udtryk.

 • Trendy kjoler, der matcher enhver stil


Det er altid spændende at gå på opdagelse i designs fra dette lækre brand. Sortimentet har også budt på LMTD buksedragt, men oftest byder sortimentet på kjoler i mange varianter. Slim fit, flæser, mønstre og spændende farvesammensætninger er blot noget af det, der har præget kollektionerne.

Smart og elegant LMTD nederdel


En nederdel kan styles på mange måder. Med en cool hoodie eller sweatshirt, T-shirt eller top, så kan du få et mere casual og cool look. Med skjorte og cardigan, så får du pludselig et mere elegant og yndigt look sammen med din nederdel. Find den stil, der passer bedst – tag dit barn med på råd. Din tween eller teenager har helt sikkert sin helt egen favorit.

LMTD udsalg


Du finder altid LMTD til fornuftige priser her hos Fashion Fifteen. Vi byder ofte på masser af LMTD tilbud og skønne priser. Her har vi at gøre med en producent, der gør moderigtigt og ikke mindst smart børnetøj tilgængelig for alle med små priser.
På vores spændende udsalgsside kan du også være heldig at finde rester fra tidligere kollektioner fra dette cool brand, men også mange af vores øvrige mærkevarer. Forkælelsen vil ingen ende tage, når du handler lækkerier fra de største mærker hos Fashion Fifteen.

Hurtig levering af LMTD tøj


Vi har naturligvis sørget for at have vores LMTD tøj på lager, så du til hver en tid kan få hurtig levering, når du shopper tøj til børn, tweens og teens her hos os. Vi byder på dag-til-dag levering, så du kan glæde et barnehjerte med alt det bedste fra den danske og internationale modeverden.

Masser af accessories


Hos Fashion Fifteen finder du ikke bare cool og trendy modetøj og sko til børn i alderen 10-16 år. Du finder også et stort udvalg af spændende accessories – det være sig tasker, badetøj, sportstilbehør, caps, hårpynt og meget mere. Fyld basisgarderoben op med lækkerier fra de største mærker til altid favorable priser her hos Fashion Fifteen.

Lad os sammen forkæle de mindste med de mest trendy, klassiske og ikke mindst farverige designs fra den store modeverden.