LEVIS

Selv om Levi’s blev grundlagt i 1873 og sidenhen er blevet verdenskendt for sine altid cool jeans, så kan denne internationale designer så meget mere end det. Det er Levi’s Kids kollektioner fine eksempler på.

Børnene har fået øjnene op for den populære designer, og de er ellevilde med de mange stilrene, farverige og cool designs til børn i alderen 8-16 år. Her finder du bl.a.:

Jeans • Sweater • Bukser • T-shirts • Hoodies • Trøjer • Shorts • Jakke

Type
Størrelser

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

De sejeste jeans, de mest elegante t-shirts og meget mere har vi hovedkulds forelsket os i her hos Fashion Fifteen, og vi glæder os til at forkæle små som store børn med det bedste af det bedste fra en af verdens førende designere.

Verdens mest populære børnetøj


Kendt over hele verden og elsket af såvel børn som voksne, så kommer vi ikke uden om, at Levi’s hører til blandt noget af det absolut mest populære tøj i verden. Også tøj til Levi’s børn har opnået helt exceptionel stor anerkendelse og popularitet.

Skal du være in i skolen eller cool i børnehaven, så er det Levi’s. De populære Levi’s Kids jeans sidder da også perfekt, og de mange cool hoodies giver gaderne et strejf af amerikanske tilstande. Men børnene ved, hvad de vil have, og tøj kommer gerne på ønskelisten.

 • Praktisk og funktionelt til børnehaven

 • Cool og trendy til skolen

Som verdens førende denim designer og med mere end 130 års erfaring i produktion af smart og cool denim og tøj, så ved Levi’s præcis, hvad de laver – også når det gælder Levi’s Kids.

Levi’s til baby


Selv de helt små kan bære disse lækre designs. Kendetegnende for dette skønne brand er den altid høje kvalitet. Her finder du bl.a. bløde denimdesigns. Syninger, der er rare for den lilles sarte hud og komfortabelt design, der er let at tage af og på. Selv de mindste vil nyde godt af den høje komfort.

Kvaliteten taler for sig selv


En af visionerne bag det skønne Levi’s er at kreere tøj til børn i alle aldre, der tåler hverdagens mange forskellige gøremål, hvor der er plads til aktiviteter og, hvor både komfort og slidstyrke er af højeste kvalitet. Målet er således:

 1. Skabelse af slidstærke designs, der tåler livet og masser af vask

 2. Design og produktion på baggrund af godt håndværk med fokus på komfortable materialer


Såvel jeans som sweatre fra dette populære brand bliver da også bare mere og mere cool at se på – jo mere slidte de bliver. Tøjet får mærker fra oplevelser, der giver skønne minder fyldt med liv og sjæl. Slid giver tøjet sin helt egen cool stil - med spor fra et barn, der lever livet fuldt ud.

Når bløde pakker er populære


Engang var det knap så spændende at få bløde pakker – i dag er det som oftest genstand for stor jubel hos børn i alle aldre, hvis det er bløde pakker med cool og altid trendy Levi’s Kids børnetøj.

De mest populære pakker er uden tvivl lækkerier fra denne enestående designer – hvorfor ikke forkæle de mindste med:

 • Vidunderlige bløde pakker med Levi’s Kids til jul og fødselsdage

 • En skøn overraskelse med en blød pakke på en helt almindelig dag

Det er de små overraskelser igennem et liv, der gør hele forskellen. Overrask dit barn og glæden vil ingen ende tage.

Drengenes favoritter


De ved præcis, hvad de vil have de kære drenge. Store som små, så vil alle gerne passe ind, se smarte ud og have komfortabelt tøj på. Blandt drengenes absolutte favoritter finder du:

 1. Levi’s Kids bukser i cool design

 2. Levi’s Kids hættetrøje med farverige logoprints

 3. Levi’s Kids shorts i trendy look

Her får du designs, der matcher hverdagens behov for eventyr til små og store drenge – fritidsaktiviteter og skole bliver bare lidt sjovere, når du er for cool klædt på. Skal børnene glæde sig til at komme i skole, så kan det sagtens være på grund af de mange smarte styles fra Levi’s Kids kollektioner.

De uimodståelige til pigerne


Pigerne får kamp til stregen af nutidens drenge, når det gælder om at være moderigtigt klædt på. Både drenge og piger deler nemlig interessen for dette spændende brand.

Blandt pigernes favoritter er også de populære hættetrøjer, men især de rå og cool Levi’s Kids jeans er et hit. Kombineret med de mange stilfulde t-shirts, der findes i børnekollektionerne, så er pigerne nemlig altid både casual og cool klædt på – på én og samme tid.

Hot Levi’s hoodie


Skal dit barn være med på moden, så er hoodies og sweatre et absolut must. Her hos Fashion Fifteen oplever vi stor efterspørgsel fra såvel drengene som pigerne.

Sjældent har disse lækre trøjer været så populære. Find dem til små som store drenge og piger. Her kan du vælge imellem masser af stilfulde designs:

 • Levi’s hættetrøje med logoprint i mange spændende varianter

 • Levi’s trøje med logoprint og spændende farvesammensætninger


Cool til skolen, cool til sport eller bare cool – så er det med hoodie på. En Levi’s Kids jakke er også yderst populær – især hos tweens og teens.

Alle ønsker sig Levi’s t-shirt


Der er dømt både casual og trendy farvesammensætninger i de mange spændende styles indenfor Levi’s Kids t-shirts. De er umådeligt simple i deres design mange af de cool t-shirts, der er at vælge imellem i børnetøjskollektionen fra den populære designer, men det er præcis det, der gør dem cool.

De mest trendy jeans ever


De har gjort det siden 1873 – skabt de fedeste jeans ever. Her hos Fashion Fifteen glæder vi os over denne spændende producent, der kollektion efter kollektion altid formår at overraske os med endnu mere trendy styles end den foregående kollektion - selv om det er næsten umuligt.

Klassiske jeans med flot blå denim eller rå og hullede i en skøn wash. Hvilken stil er dit barn til? Måske dem begge,  der er nemlig masser at vælge imellem. Der er noget for hver en smag.

De klassiske farver


Enhver Levi’s kender kan nikke genkendende til de klassiske farver, som dette mærke gør brug af igen og igen. De klassiske hvide, sorte, blå, rød og grå farver er et godt kendetegn for altid cool og lækkert design fra denne producent.

Ikke alene er de klassiske farver cool at se på i smuk forening med de altid cool logoprints – de er også helt enestående til et væld af kombinationsmuligheder i såvel basisgarderoben som tøj til festlige lejligheder.

Levi’s Kids udsalg


Hos Fashion Fifteen finder du de mest vidunderlige Levi’s Kids tilbud. Og ikke nok med det – vi tilbyder fantastiske priser på et væld af de største danske og udenlandske designere.

Vores populære udsalgsside finder du med altid enestående tilbud på eksempelvis rester fra tidligere kollektioner eller øvrige spændende tilbud.

Se vores store udvalg i butikken


Besøg os gerne i vores altid spændende fysiske Young Avenue butik, som du finder i det smukke Silkeborg. Her står vores smilende salgspersonale klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, som du end måtte have til størrelse, styles eller designer.

Der er også mulighed for at bestille online og afhente dine varer i vores fysiske butik.

Vi glæder os til at forkæle dit barn med skønne styles fra de bedste modeskabere af slidstærke kollektioner til børn i alle aldre.