JACK & JONES JUNIOR

Hos Fashion Fifteen finder du intet mindre end et væld af skønne lækkerier fra det altid populære Jack & Jones Junior. Udvalget er stort og de mange hotte designs emmer af liv og ungdom og ikke mindst høj kvalitet.

Her er der altid fokus på årstidens hotteste trends, komfortable materialer og ikke mindst slidstærke designs. Forkælelsen vil ingen ende tage med et sortiment, der som oftest byder på:

T-shirts • Sweatshirts • Hoodies • Cardigans • Jeans • Shorts • Sneakers


Cool til hverdag, smart til fest eller blot hyggeligt og afslappet klædt på. Sortimentet fra Jack & Jones Junior kan det hele – naturligvis til skønne priser, når du handler hos Fashion Fifteen.
Type
Størrelser

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

Altid kvalitet i særklasse


En populær udspringer af Jack & Jones, der gennem årtier har forkælet det voksne publikum. Nu er det børnenes tur med Jack & Jones Junior.

Med hotte designs til både børn, tweens og teens, så er du godt dækket ind, når der skal handles ind til basisgarderoben. Her er der fokus på slidstærke designs, der kan holde til hverdagens mange gøremål. Her får du professionel kvalitet med fokus på:

  1. Trendy som klassiske designs med en finger på pulsen

  2. Nøje udvalgte materialer med stærke sømme og syninger

  3. Stor farveægthed og farver, der holder vask efter vask

  4. Lækker pasform og høj komfort

Bløde pakker bliver pludselig hotte, når du handler lækkerier fra Jack & Jones Junior her hos Fashion Fifteen. Gør hver dag til en fest med skønne designs fra dette altid cool mærke.

Cool sneakers


Cool er også den absolut bedste betegnelse for de mange smarte sneakers, som sortimentet fra Jack & Jones Junior som oftest byder på. Her har du gennem tiderne kunne forkæle dig selv eller et barnehjerte med bl.a. smarte hvide sneakers eller klassiske sorte sneakers.

  • Smarte sneakers til både sport, hverdag og fest

Der er dømt creme de la creme både, hvad angår komfort og lækker pasform. Slidstærke materialer som mesh eller PU præger de hotte designs – naturligvis til altid favorable priser, når du handler hos Fashion Fifteen.

Trendy jeans


Ingen basisgarderobe uden trendy jeans. Handler du Jack & Jones Junior, så kan du til hver en tid vide dig sikker på årstidens hotteste designs. Deres eget motto siger alt:

”Never too young to start looking good”


Med dette slogan i mente, så er der ingen tvivl om, der er lige stå stor fokus på at have en finger på pulsen til børn i alderen 0-14 år, som der er til designs til de voksne. Jack & Jones Junior er kommet for at blive – ingen tvivl om det.

Til ethvert barns basisgarderobe hører sig jeans og med de altid trendy designs fra Jack & Jones Junior, så er den gode stil lagt, og du sikrer dig tilmed slidstærke designs, der kan holde til hverdagen.

Hotte hoodies og T-shirts


Vi kender især det hotte Jack & Jones Junior for de mange smarte T-shirts, hoodies og sweatshirts. De mange varianter byder på designs, der egner sig til hver en lejlighed. Dog er stilen som oftest cool og afslappet – altid hotte designs, der vil vække glæde og jubel hos såvel tweens som teens.

  • Klædt på til hver en lejlighed med hotte T-shirts og hoodies fra Jack & Jones Junior

Der er dømt cool look uanset, hvilket design, der vælges. Det kan aldrig gå galt med valg af dette hotte mærke. Spørger du teenageren, så kan du helt sikkert heller ikke have for mange cool T-shirts fra dette populære mærke. Det er og forbliver in.

Jack & Jones Junior udsalg


Glæd dig til masser af spændende Jack & Jones Junior tilbud hos Fashion Fifteen. Vi gør det både let, lækkert og billigt for dig at handle online. Glæd dig til skønne priser på såvel børnebukser, børnetrøjer og ikke mindst børne T-shirts – også fra det altid hotte Jack & Jones Junior.

Hold også øje med vores spændende udsalgsside, hvor du kan finde tilbud, der er helt vanvittige. Her kan du altid finde lækkerier fra de hotteste mærker fra både ind- og udland. Sortimentet kan her byde på rester fra tidligere kollektioner, vanvittige tilbud, som vi har hentet hjem eller returvarer, der intet fejler. Glæd dig også over:

  1. Hurtig ekspedition og dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig

  2. Fri fragt på ordrer til levering i Danmark

  3. 365 dages returret
Vi sørger for, at det er let at handle fashion online til børn i alderen 0-16 år her hos Fashion Fifteen. Vi byder desuden på altid høj kvalitet og favorable priser.

Har du spørgsmål til din ordre, et brand eller en farve, så kontakt os endelig. Vi står klar til at hjælpe dig i kundeservice på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 41 40 75 00. Du er også altid velkommen til at skrive til os på shop@fashionfifteen.com.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at forkæle de mindste med alt det bedste indenfor fashion og tilbehør fra både ind- og udland.