FILA

Størrelser
Type

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

Fila

Det meget anerkendte italienske tøjbrand Fila, fremstiller sportstøj i høj kvalitet. Det populære tøjmærke er altid i stand til at formidle alle de nye tendenser og trends, særligt indenfor moderne sportstøj.

Siden start har det italienske mærke, været kendt for at være en af branchens helt store sværvægtere, indenfor sportstøj, lige fra sko og tasker til tøj til både kvinder og mænd, men også til børn.

Fila er blevet et synonym med sportstøj som er high-end, og har i en årrække vundet stor popularitet hos mange internationale sportsstjerner, såsom Bjørn Borg, Svetlana Kuznetsova, Alberto Tomba og Ingemar Stenmark.

Lækkert sportswear til børn

Børn har brug for at bære tøj, som de kan bevæge sig i. Samtidig skal det også gerne være tøj af høj kvalitet og lækre materialer, som kan tåle de daglige udfordringer som børnene ofte byder.

Det italienske mærke Fila, er smart tøj og sko, som både er sporty og som kan tåle lidt af hvert. De mange forskellige styles er lavet med en god pasform, som tillader en god bevægelsesfrihed, som især er vigtigt, når børn skal bære det.

Italiensk design i topklasse

Her hos Fashion Fifteen er vi vilde med det italienske mærke Fila, som altid designer et væld af skønne styles, specielt rettet til børn. Deres store passion for sport, gode materialer og interessen for at gøre tøjet dejligt behageligt at bære, ses i alle de mange spændende styles.

Du er aldrig i tvivl, når du ser et stykke tøj fra Fila. Med farver fra en bred og spændende farve palette, bliver tøj fra italienske Fila aldrig kedeligt. Det gælder også alle de smarte styles til børn, som brandet løbende leverer.

Her hos os kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige styles til børn. Blandt andet smarte hættetrøjer, t-shirts og shorts til sko, kasketter og sportstasker. Hele brandets store sortiment af lækkert og komfortabelt sportswear, er designet med et tilbagelænet og stilrent look, som er brudt med enkelte fine små detaljer.

Nyheder fra italienske Fila

Her hos Fashion Fifteen.dk kan du finde de nyeste styles til børn fra italienske Fila. så uanset om du er på udkig efter en smart hættetrøje til din søn, eller om du er på udkig efter smart sportstaske til din datter, så er der her lidt at vælge imellem.

Du kan tage et kig i vores store nyhedskategori, og find inspiration til hvordan du finder en trøje eller en kasket, som din datter eller søn, med garanti vil elske fra første øjekast.

Hurtig levering og fri fragt på dine styles fra Fila

Hos Fashion Fifteen kan du altid finde et godt udvalg af styles fra Fila. Det gælder både tøj til drenge og tøj til piger. Vi bestræber os på at give dig en god oplevelse, når du handler dit tøj hos os.

Har du derfor et enkelt spørgsmål, angående en bestemt style, eller er du måske i tvivl om hvilken en størrelse du skal vælge? Vores personale altid klar til at hjælpe dig med svar, enten på tlf. 41 40 75 00 eller pr. mail shop@fashionfifteen.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de helt perfekte styles fra italienske Fila.