D-XEL

D-xel til teens piger og drenge er smart og cool modetøj til de 8-16 årige.

Har du en pige eller dreng mellem 8-16 år, så vil han eller hun med sikkerhed forelske sig i de mange smarte designs, som vi tilbyder her hos Fashion Fifteen. Her under finder du nogle af de mest populære styles fra D-xel:

Jeans • Trøjer/Sweatshirts • Hoodies • T-shirts • Shorts • Toppe • Nederdele • Jumpsuits • Kjoler m.m.
Type
Størrelser

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

D-xel

At gå fra at være barn til teenager, er en spændende, men også udfordrende periode. Det er en periode hvor der ofte sker mange forskellige ting i barnets liv. Kroppen begynder at ændre sig, og det samme gør holdningen og interessen for tøj.

Børn i denne alder, er i en slags overgangsfase, hvor de går fra at bære alt det fine børnetøj til at bære teenagetøj. I overgangsfasen er der derfor brug for tøj som passer til den enkelte, og her er tøjet fra D-xel i godt bud.

D-xel til moderne unge piger og drenge

D-xel laver meget forskelligt moderne tøj, som særligt er skabt til at tiltale den helt unge gruppe af de tidligere tweens drenge og tweens piger.

Særligt tøj til tweens skal kunne dække et stort behov. Det skal både være praktisk og have en god komfort, men samtidig skal det også være smart tøj, der passer den enkeltes tanker og behov.

Børn har brug for at bevæge sig, og særligt i de helt unge twennsår, er der stadig mange drenge og piger som er meget fysisk aktive i deres hverdag. Her er der brug for tøj, som er godt at bevæge sig i, og som er fremstillet i gode materialer og i en god kvalitet.

Her hos Fashion Fifteen finder du et blandet sortiment af lækre styles fra det danske brand, både bukser, kjoler, nederdele, shorts og t-shirts. Alt sammen moderne styles i en god kvalitet, som matcher perfekt sammen med både drenge og piger, i de helt tidlige teenage år.

Mange forskellige styles i fede designs fra D-xel

Unge tweens vil gerne gå i moderne tøj, gerne i flotte nye farver, med spændende prints og ungdommelige designs. Det er lige det du får med tøj fra D-xel, og det populære tøjmærke er meget kendt for en stil og tone, som særligt rammer de helt unge.

Her på FashionFifteen.dk finder du et stort udvalg af mange lækre styles fra D-xel, som helt sikkert rammer plet i din søns eller datters smag. De mange styles er lavet med et stort fokus på de helt rigtige designs, som passer helt perfekt til den helt unge tween, som gerne vil begynde at udforske sin egen stil og personlige udtryk.

Her på siden kan du finde alle de nyeste kollektioner og styles fra det populære danske brand D-xel. Den store forståelse for at udforske og personliggøre sig selv, skinner igennem hvert et stykke tøj fra det danske tøjmærke. Vi er helt sikre på at du vil finde noget fra det populære mærke, som din tween med garanti vil forelske sig i.

Køb D-xel udsalg online

Hos Fashionfifteen.dk kan du altid finde et bredt udvalg fra D-xel. Det betyder også, at du kan finde styles i høj kvalitet til fornuftige priser.

I vores store udsalgskategori kan du finde et væld af skønne styles fra tidlige kollektioner og sæsoner fra D-xel, samme gode kvalitet og samme lækre materialer, bare billigere.

Vil du have råd til mange flere af vores lækre styles fra alle de kendte brands, så slå et smut forbi vores store udsalgskategori og lad dig friste af alle de lækre nedsatte styles.