CALVIN KLEIN

Hos Fashion Fifteen finder du et stort og indbydende udvalg af de altid hotte Calvin Klein børn kollektioner. Cool fra inderst til yderst med smart og komfortabelt design i både klassisk og trendy look. Find de tidløse, de innovative og de hyggelige designs til hver en lejlighed. Der er dømt undertøj, nattøj og modetøj til både hverdag og fest i højeste kvalitet. Sortimentet byder som oftest på:

T-shirts • Sweatshirts • Nederdele • Kjoler • Jeans • Shorts • Badeshorts
Jakker • Pyjamas • Undertøj • Toppe • Trusser • Boxershorts


Dette cool brand er ikke alene kendt og elsket i Danmark, men over hele verden, hvor stilen er lagt med høj kvalitet og et altid tjekket look. Et sandt hit hos især tweens og teens, når du handler bløde pakker fra Calvin Klein børn kollektionerne til altid skønne priser hos Fashion fifteen.
Størrelser
Type

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

Dette cool brand er ikke alene kendt og elsket i Danmark, men over hele verden, hvor stilen er lagt med høj kvalitet og et altid tjekket look. Et sandt hit hos især tweens og teens, når du handler bløde pakker fra Calvin Klein børn kollektionerne til altid skønne priser hos Fashion Fifteen.

Cool Calvin Klein tøj til børn


Den cool modeskaber Calvin Klein har ikke alene succes hos det voksne publikum med sine enestående og altid stilsikre kreationer indenfor modeverdenen – også børnene har taget dette fashionable brand til sig og har nærmest gjort Calvin Klein børn kollektionerne til kult.

Kollektionerne bærer præg af både sans for detaljen, men i høj grad også af lækker kvalitet og en finger på pulsen:

  1. Klassiske og trendy designs i årstidens hotteste farver, former og materialer

  2. Slidstærke designs med stor farveægthed

  3. Lækker pasform og høj komfort


De nøje udvalgte materialer vidner ikke alene om kvalitet, men også om et brand med stor ekspertise og know-how, hvad angår modetøj, trends og fremstilling. Calvin Klein er luksus på højt plan med et væld af fede modekollektioner - et såkaldt livstilsbrand.

Du finder dette designerbrand i mere end 100 lande. Calvin Klein og partneren Barry Schwartz grundlagte virksomheden i 1968, der hurtigt blev en international bestseller – førende på bl.a. det amerikanske marked med deres altid æstetiske og innovative designs.

Trendy Calvin Klein bukser børn


Uanset om du er på udkig efter Calvin Klein jeans børn vil elske at trække i eller et par shorts eller badeshorts, så kan du godt forberede dig på altid trendy design. Der er fokus på de små lækre detaljer – det være sig både i de mere tidløse designs som de mere farverige og årstidsbestemte.

  • Bukser, shorts, boxershorts og badeshorts i både trendy og klassisk design


Her finder du som oftest lækre varianter i bukser som skinny jeans, stretch bukser, lækker denim og bukser med print. Lad børnene finde deres helt egen stil og lad personligheden skinne igennem med trendy og cool designs fra Calvin Klein børn kollektionerne.

Calvin Klein nattøj børn elsker


Kollektionerne byder ikke alene på cool T-shirts med lækre prints og seje hoodies og sweatshirts, men også på indbydende, blødt og naturligvis cool Calvin Klein nattøj til børn i mange lækre varianter.

Tag dit barns pyjamas og nattøj til nye højder med det altid hotte mærke Calvin Klein børn. Dine børn vil elske bløde pakker fra Fashion fifteen med dette populære brand. Calvin Klein børn kollektionerne er kommet for at blive.

Designerundertøj i mange varianter


Især Calvin Klein undertøj sæt samt toppe og boxershorts har fået kult status blandt tweens og teens. De unge mennesker foretrækker som oftest Calvin Klein undertøj i flere varianter, så de altid kan være velklædte og tjekkede, når der bl.a. klædes om i idræt på skolen eller til sportsaktiviteter i fritiden.

  • Toppe

  • Trusser

  • Boxershorts

  • Helsæt


Lad børnene finde deres egen yndling blandt de mange flotte designs og glæd et barnehjerte på en almindelig hverdag med lækkerier i bløde pakker fra Fashion fifteen – altid til favorable priser.

Calvin Klein børn udsalg


Hos Fashion fifteen finder du ikke alene Calvin Klein børn elsker at trække i, men også skønne tilbud på Calvin Klein børn kollektionerne som de voksne sætter pris på. Der er ingen grund til at betale for meget, når du kan få favorable priser og skønne rabatter her hos os.

Tag også et kig på vores altid hotte udsalgsside, hvor du kan være heldig at finde rester fra tidligere kollektioner, returvarer eller andre helt specielle tilbud med store besparelser – alle designs fra de hotteste mærkevarer fra både ind- og udland.

Vi byder ikke alene på skønne priser, men også på altid god service. Vi har gjort det let for dig at handle modetøj til børn online.

  1. Gratis fragt til en pakkeshop nær dig

  2. Dag-til-dag levering


Vi ved, at du gerne vil have din bestilling hurtigst muligt – derfor lagerfører vi alle vores mærkevarer, så vi kan sende dem hurtigt afsted til dig. Der er dømt både lækker og hurtig forkælelse til de mindste, når du handler hos Fashion fifteen.

Har du spørgsmål til din ordre, en vare eller måske et brand, så kontakt os endelig i kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig i tidsrummet 8.00-16.00 på alle hverdage. Du træffer os på tlf. 41 40 75 00 eller på mail shop@fashionfifteen.com.

Vi forkæler ikke alene online – vi frister også med lækker fysisk butik, som du finder på Søndergade 11 i det smukke Silkeborg. Glæd dig til at forkæle de mindste med alt det bedste fra Fashion fifteen.