BY LIL

Hos Fashion Fifteen finder du et stort udvalg af smukke og eksklusive øreringe og smykker til både mor og datter. Der er dømt creme de la creme indenfor dansk design med inspiration fra både det franske, det københavnske og den smukke enkle nordiske stil.

Forkæl et pigehjerte eller en mor med guld, sølv eller andre trendy designs, der matcher såvel hverdag som festlige lejligheder. Glæd dig over et stort udvalg, der som oftest byder på:

Øreringe • Øreringe Guld • Øreringe Sølv • Ørestikkere • Creoler
Hængeøreringe • Cuffs • Hoops • Crawlers


Kært barn har mange navne. Vi byder på øreringe i et væld af smukke varianter, materialer og ikke mindst former. Forkælelsen vil ingen ende tage med både klassiske og trendy designs til både piger og damer. Glæd dig til kvalitet i særklasse til favorable priser, når du handler hos Fashion Fifteen.  
Kategorier
Størrelser

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

Eksklusive smykker til mor og datter


Uanset om du er tween, teenager eller kvinde i din bedste alder, så kan du hurtigt blive forelsket i disse eksklusive smykker, der matcher såvel mor som datter.

  • Eksklusive smykker med nordisk enkelthed og et strejf af fransk chic
Der er dømt fashion på højt plan, lækker stil, elegance og ikke mindst mulighed for både smuk og feminin udstråling. Her kan du hurtigt få cool, casual eller festligt look næsten uanset, om du vælger guldøreringe, sølvøreringe eller måske en smuk kombination – alle i eksklusivt design.

Danske design i høj kvalitet


Med hele 6 årlige kollektioner og løbende frigivelse af ekspres styles, der matcher tidens trends, så er du altid sikret det hotteste af det hotteste, når du handler L’lle hos Fashion Fifteen. Det danske designmærke L’lle blev grundlagt i 2016 og har i den grad formået at følge med tidens trends.

  1. By Lil har 6 årlige kollektioner

  2. Løbende frigivelse af ekspres styles

  3. Eksklusive designs til attraktive priser

Inspirationen bliver hentet både fra gaderne i det smukke og altid modemæssige hotte Paris, som fra den altid trendy skandinaviske minimalisme. Her får du prikken over i’et til dit outfit. Du får creme de la creme og det hotteste af det hotte.

Ikke alene bliver du trendy – her får du billige øreringe i høj kvalitet. Essensen af designet er kvalitet til attraktive priser – noget, som du i den grad kan forkæle basisgarderoben med, når du shopper amok hos Fashion Fifteen.

Smukke guld øreringe


Guld øreringe, creoler øreringe og runde øreringe har altid været et hit. Hos L’lle tager de dansk design til nye højder. Smukke og ikke mindst iøjnefaldende stilfulde designs er, hvad hver kollektioner byder på.

  • Smukke øreringe af guld i mange spændende designs

Find de øreringe af guld, der matcher din personlige stil, så du kan føle dig både chic, cool eller feminin i dit look. Vi klæder på fra top til tå med alt det bedste fra den store verden af mode, når du handler her hos Fashion Fifteen.

Elegante sølv øreringe


Cool med sølv, casual eller bare elegant og feminin på en skøn minimalistisk måde – de mange spændende designs af L’lle øreringe er kommet for at blive.

  • Øreringe af sølv i både cool, casual og feminine designs

Det kan være næsten svært at vælge - uanset alder, når du skal vælge imellem de mange trendy designs med brug af et vælg af små fine detaljer. Hoops øreringe, creoler, små vedhæng og andre spændende detaljer præger de altid spændende kollektioner og ekspres styles fra By Lil.

Guld og sølv i lækker kombination


Sortimentet har gennem tiderne budt på trendy leopard øreringe, smukke hængeøreringe, klassisk charme i ny varianter og ikke mindst lækre kreationer med en kombination af både sølv og guld. Find din helt egen favorit, når du handler modemærket L’lle til altid attraktive priser hos Fashion Fifteen.

Vi forkæler med god stil, høj kvalitet og skønne priser – det være sig uanset om du handler til børn i alderen 0-16 år, tweens, teens eller måske til mor selv.

L’lle udsalg


Er du på udkig efter billig By Lil designs, så glæd dig til skønne priser hos Fashion Fifteen. Vi har skruet ned for priserne på alle vores lækre smykke designs.

Tag også et kig på vores populære udsalgsside, hvor du kan finde de hotteste mærker og de mest trendy designs til uhørt lave priser. Her kan du være heldig at finde cool rester fra tidligere kollektioner og andre skønne specialtilbud. Vi byder som altid på:

  1. Hurtig levering – Vi sørger for at ekspedere din ordre samme dag

  2. Gratis fragt til en pakkeshop nær dig

  3. 365 dages returret

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til din ordre. Kontakt os i kundeservice på alle hverdage i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 41 40 75 00 eller på shop@fashionfifteen.com.

Tag også et kig ind i vores lækre fysiske butik, som du finder på Søndergade 11 i Silkeborg. Her står vores erfarne og modeentusiastiske salgspersonale klar til at hjælpe dig med lækkerier fra både ind- og udland.