BOWS BY STÆR

Hos Fashion Fifteen finder du et stort udvalg af lækre accessories som bl.a. hårpynt fra Bows by Stær til både børn i alderen 8-16 år, men bestemt også til mor. Her kan du glæde dig over skønne designs i både klassisk og trendy look.

Her finder du kvalitet i særklasse, hårelastikker, der er skånsomme mod håret og ikke mindst spænder i Oeko-tex materialer uden brug af bl.a. nikkel. Forkæl basisgarderoben med smart tilbehør til hår som:

Hårelastikker • Hårelastikker med glimmer • Hårelastikker med mønstre
Hårspænder • Hårklemmer • Hairties • Hårpynt • Armbånd


Kvaliteten er udsøgt med brug af bl.a. silkebløde snore og nøje udvalgte materialer. Prisen er som altid attraktiv, når du handler hos Fashion Fifteen.
Størrelser
Type

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

Elastikker af den fineste silkesnor


Slut med hår i øjnene. De mange indbydende designs frister til smarte frisurer, praktiske løsninger og ikke mindst lækkert look – næsten uanset alder. Strikket af den fineste silkesnor og derfor meget skånsomme mod håret indbyder disse eksklusive designs til en praktisk hverdag med små børnelokker eller flagrende teenagehår. Der kan også blive styr på mors lange lokker med lækkert design fra Bows by Stær.

 1. River ikke i håret

 2. Strikket af det fineste silkesnor

 3. Kan bruges som både hårelastik og armbånd


Hvert elastik samles med yndig elastikperle i mange flotte varianter – designs, der alle er så smarte, at de ud over funktionen hårpynt også kan bruges som trendy armbånd. Her er der i sandhed et væld af farver og former. Find din egen yndling og forkæl basisgarderoben med skønne designs fra det altid populære Bows by Stær.

Kvalitet og nøje udvalgte materialer


Bows by Stær er kommet for at blive. Disse populære former for hårpynt med både hårspænder, hårklemmer og hårelastikker forhandles ikke blot i Danmark, men også i udlandet, hvor de mange skønne detaljer og den silkebløde kvalitet er blevet taget vel imod.

Her finder du noget for stor som lille, ung som ældre og trendy som klassisk look. Der er noget til alle – ens for alle designs er den høje kvalitet og sans for detaljen.

 • Trendy som klassiske designs

 • Håndlavede produktioner med fokus på detaljen

 • Eksklusivt design til både mor og datter


Der er dømt forkælelse i særklasse med skønne materialer og lækkert look. De mange håndlavede designs vidner om en passion for de små detaljer, og visionen er da også, at det skal være lækkert at handle produkter fra Bows by Stær – uanset om du handler elastikker til håret, spænder eller klemmer.

Oeko-Tex materialer


Der er tænkt i både miljøhensyn men bestemt også i hensyn til de kære små. Alle produktioner er så vidt muligt produceret i Øko-Tex certificerede materialer, og der gøres hverken brug af metaldele eller nikkel materiale.

 1. Så vidt muligt produceret i Oeko-tex materiale

 2. Produceret med omtanke for såvel miljø som børns sarte hud

 3. Ingen brug af metal eller nikkel

Skal du forkæle dit hår eller forkæle et lille pigehjerte med lækkerier til håret i høj kvalitet, så er Bows by Stær det helt rigtige valg. Og du kan næsten ikke få for mange elastikker. De er praktiske til hverdag, til sport, når der skal lave fletning til natten, eller når håret skal en tur ud i blæsevejr. Glæd dig over skønne priser på alt, hvad du behøver af designs til håret hos Fashion Fifteen.

Dansk designmærke i rivende udvikling


Det danske mærke Bows by Stær har danske rødder – produktionen startede ud fra et basalt behov i år 2014. Oprindeligt opstod idéen til de mange hårdesigns på baggrund af netop en mangel på kvalitets-hårpynt til de mindste.

Med kærlighed designet og fokus på de helt rigtige materialer har dette brand opnået en stor fanskare, der strækker sig ud over landets grænser.

 • Bows by Stær byder på løbende kollektioner flere gange årligt

Der bliver konstant finpudset, justeret og udviklet på designs for at imødekomme behovet hos forbrugeren. Det skal være en oplevelse at få hårtilbehør fra Bows by Stær.

Bows by Stær udsalg


Du finder også spændende tilbud på Bows by Stær hos Fashion Fifteen. Vi har gjort det let for dig, der gerne vil handle fashion og accessories online til børn i alderen 0-16 år. Glæd dig også et stort udvalg af tilbehør på tilbud, som passer perfekt til mors garderobe.

Vores altid populære udsalgsside frister også med jævne mellemrum med specialtilbud eller bl.a. rester fra tidligere kollektioner, som du kan finde med store besparelser. Vores altid gode service byder desuden på:

 • Gratis levering til en pakkeshop nær dig

 • Ekspedition samme dag – dag-til-dag-levering

 • 365 dages returret

Vi byder på de største mærkevarer fra både danske og internationale mærker – mærker, der alle producerer i højeste kvalitet og har fokus på nøje udvalgte materialer og attraktive priser.

Vi hjælper dig gerne med at finde lækkerier til de mindste – har du spørgsmål til en ordre, en størrelse eller måske en farve, så kontakt os endelig i kundeservice.

Du træffer os på alle hverdage på tlf. 41 40 75 00 i tidsrummet 8.00-16.00. Du er også altid velkommen til at skrive til os på shop@fashionfifteen.com.