LAURIE UDSALG

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

LauRie udsalg

Den danske tøjvirksomhed LauRie har lige siden 1987, designet tøj som er skabt ud fra en bæredygtig tankegang. To gange om året designer den danske modevirksomhed to lækre kollektioner, som er skabt til at blive brugt sæson efter sæson.

Her hos FashionFifteen.dk kan du finde både bukser, nederdele og komfortable t-shirts, og det heldige for dig er, at alle de forskellige styles som du finder her på siden, alle er lidt billigere end vores normalpris, fordi de er kommet på udsalg.

Gode LauRie tilbud

Den danske tøjvirksomhed designet årligt to forskellige kollektioner. Det betyder selvfølgelig at vi løbende fylder op med nye varer i shoppen, og derfor også er nødt til at rydde ud i alle vores lækre varer fra LauRie.

For dig har det den betydning at du kan være heldig at finde mange af dine yndlingsstyles fra LauRie på tilbud her i vores store udsalgskategori.

LauRie har et stort fokus på en god pasform og komfort i hvert stykke tøj. Der er også et stort fokus på holdbare kvaliteter, som kan holde til at blive brugt adskillige gang, og også gerne i flere sæsoner.

Lækre bukser fra LauRie på udsalg som du føler dig godt tilpas i

Den danske modevirksomhed er særlig kendt for at designe bukser med en særdeles høj komfort. Du kan finde mange lækre bukser fra det danske mærke, blandt andet:

  • Capri bukser
  • Shorts
  • Jeans
  • Bukser
  • Løse bukser

Uanset om du er på udkig efter billlige capribukser, eller om du er på udkig efter et par lækre og smarte shorts, så er det en god ide at holde et vågent øje med vores udsalg af LauRie. Vi sørger nemlig for løbende at udskifte vores varer, så det du leder efter den ene dag, måske allerede er væk dagen efter.

LauRie er helt uden sundhedsskadelig kemi også det du finder på tilbud

For LauRie skal det være nemt at tage bæredygtige valg, også når det gælder det tøj vi klær os i, derfor er både alt lige fra, materialevalget i alle kollektioner til design og produktion, alle lige vigtige dele når tøjet bliver skabt.

LauRie blev det første kvindelige brand i Danmark som blev OEKO-TEX® certificeret. Derfor kan du i hvert eneste produkt fra LauRie være sikker på at de enkelte styles både er hud- og miljøvenlige. Det gælder uanset om det er tøj du finder her i vores store udsalgskategori eller om du køber det til vores normale pris.

Køb LauRie på tilbud online hos FashionFifteen.dk

Leder du efter et par lækre bukser fra det velkendte danske mærke LauRie, så behøver du ikke at lede længere, og er du også på udkig efter et godt tilbud på de lækre styles, så skal du kigge med her i vores udsalgskategori.

Trods vores mange forskellige styles fra LauRie, så er der måske en enkelt style du ikke kan finde. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere enten pr mail shop@fashionfifteen.com eller tlf. 41 40 75 00.

Vi står altid klar til at hjælpe dig godt på vej, til at finde dine yndlings LauRie produkter.