ELTON UDSALG

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

Elton udsalg

Det danske brand Elton er et solidt jysk modebrand, som særligt er kendt for at skabe elegant og klassisk modetøj til damer. Det jyske tøjmærke designer alt lige fra jakker, bukser, strik, toppe, kjoler og klassiske nederdele.

Her hos FashionFifteen.dk kan du finde et bredt udvalg af de mange skønne styles fra det danske brand. Forskellen er bare her på siden, at det hele er ekstra nedsat. Leder du derfor efter en billig nederdel eller en billig jakke fra Elton, så er du havnet det helt rigtige sted.

Lækre styles fra danske Elton i komfortable materialer

Hos Elton bliver der ikke gået på kompromis, hverken med materialer eller med den enkelte styles pasform. Heller ikke når det gælder alle de forskellige styles, som blandt andet består af:

  • Jakker
  • Bukser
  • Bluser
  • Toppe
  • Kjoler
  • Nederdele
  • Accessories
  • T-shirts

Skulle det ske at du ikke finder en Elton nederdel eller en jakke i din størrelse i vores store udsalg, så er det en god ide at se dig omkring i de resterende udsalgskategorier. Vi tilføjer løbende nye styles til udsalgskategorien, så det er en rigtig god ide at holde et skarpt øje, hvis du ikke vil gå glip nogle af de lækre styles.

Flotte T-shirts med grafisk print

Elton har et stort udvalg af flotte t-shirts, som alle er designet i lækre bløde materialer, og som alle har en meget behagelig pasform. Mange af dem er flot dekoreret med grafiske mønstre, men alligevel med et sofistikeret og feminint udtryk.

De grafiske mønstre kan nemt styles sammen med mange andre ting, brug dem for eksempel sammen med en enkel feminin nederdel, eller sammen med et par af dine bukser. Du kan eventuelt også supplerer dit outfit med en smart jakke eller cardigan, dette vil helt sikkert give dig et flot og smart look.

Køb dine Elton bluser på tilbud hos FashionFifteen.dk

Er du som mange andre også faldet for det danske tøjmærke Elton? Men vil du også gerne en gang imellem spare lidt penge på tøjbudgettet, så er der en ekstra god grund til at kigge nærmere på vores store udsalg af lækre styles fra det danske brand.

Her finder du blandt andet t-shirt, kjoler, jakker og bukser, men den store forskel er bare, at du her i vores udsalgskategori, kan spare en del penge, på de mange styles.

Gratis ombytning og fri fragt når du handler hos FashionFifteen.dk

Her hos FashionFifteen.dk, har vi en række gode fordele, som er specielt lavet til dig. Hos os skal du nemlig ikke betale fragten på dine ordre, du har også fuld returret i hele 365 dage, efter at du har modtaget dine varer.

Skulle du mod forventning modtage en forkert størrelse, eller fortryde dit valg, så har du mulighed for at sende varen retur til os, ganske gratis.

Skulle du have spørgsmål angående en speciel type bluse, et par bukser eller andet, måske et enkelt spørgsmål angående din ordre. Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail shop@fashionfifteen.com. Du kan også kontakte os på tlf. 41 40 75 00, så hjælper vi dig gerne med at besvare dine eventuelle spørgsmål.