CASSIOPEIA UDSALG

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

Cassiopeia udsalg

Cassiopeia er et dansk mærke, som henvender sig til kurvede kvinder i alle aldre. Så er du på udkig efter lækre moderigtige styles fra det danske brand, så er du havnet det helt rigtige sted.

Leder du efter en ny cardigan, en ny skjorte, en ny nederdel eller en ny strik fra Cassiopeia, og må den gerne være lidt billigere, end til den normale pris, så skal du kigge lidt nærmere i vores store udsalgskategori af forskellige styles fra Cassiopeia.

For selvom disse styles, er ekstra nedsatte, har det selvfølgelig ingen betydning for hverken kvalitet eller pasform, som brandet er kendt for at lave, heller ikke her hos Fashion Fifteen.

Cassiopeia på tilbud

Det danske modebrand Cassiopeia designer moderigtigt tøj til kurvede piger, og når det kommer til nye kollektioner fra det danske brand, så skal der laves ekstra plads på vores hylder. Derfor kan du være heldig at finde forskellige nedsatte styles fra tidligere sæsoner og kollektioner til en ekstra nedsat pris.

Hvem ved, måske er du heldig at finde lige præcis den bluse eller jakke, du længe har drømt om, i vores store udsalgskategori med styles fra Cassiopeia. Vi udskifter løbende, i og med at der kommer nye kollektioner, så en god ide er at holde ekstra øje, så din yndlingsjakke ikke når at blive solgt lige for næsen af dig.

Bluser, cardigans og nederdele til kurvede piger

Leder du efter en ny cardigan eller en ny smart nederdel, og er det den tid på måneden, hvor det er ved at være tomt på kistebunden. Så kan du i vores store sortiment af nedsatte styles fra Cassiopeia, helt sikkert blive fristet.

Her finder du mange skønne styles som er designet i lækre kvaliteter, og med en pasform som sidder helt perfekt på kroppen, også selv efter adskillige ture i vaskemaskinen.

Tøj i smukke afdæmpede farver med en behagelig pasform

Cassiopeias mange kollektioner byder altid på nye smarte styles, som passer perfekt til årstiden og tidens trends. Fælles for mange af de smarte styles, er de afdæmpede farver og den meget behagelige pasform, som sidder komfortabelt på kroppen. Selv efter adskillige vaske, vil tøjet sidde behageligt, helt uden at stramme de forkerte steder.

De forskellige styles fra Cassiopeia er designet i en feminin stil, så uanset hvilket formål du ønsker at bruge din nye cardigan eller bluse til, så matcher de skønne styles fra Cassiopeia lidt af hvert. Brug for eksempel en af de skønne cardigans, som du finder her i vores udsalgskategori, sammen med et par smarte bukser eller leggings. Eller brug en af de skønne kjoler over et par leggings, så er du klar til en shoppetur i byen med dine veninder.

Køb Cassiopeia udsalg online hos FashionFifteen.dk

Leder du efter en skøn cardigan eller en ny smarte bukser, men er de sidste nye smarte kollektioner og farver, ikke helt så vigtige for dig. Så finder du et stort udvalg af mange lækre styles fra det danske brand   Cassiopeia her hos Fashion Fifteen.

Køber du hos os giver vi dig også fri fragt på din ordre, samt dag til dag levering til en pakkeshop nær dig.